Bitcoin rothschild


AfaceriBani Criptomoneda ori bitcoinul a atras întotdeauna speculatorii.

bitcoin rothschild

Însă, investitorii instituționali nu au demonstrat interes pentru bitcoin decât recent. Încet, dar sigur, toată munca depusă de mineri se va întoarce în favoarea tuturor criptomonedelor.

Moguli financiari, George Soroș, familia Rothschild și alții, au acum intenția de intra pe piața de bitcoin și criptomonede.

bitcoin rothschild

Acest lucru va fi interesant, însă în acest moment nu se știe ce impact va avea. Lucrurile interesante tind să se întâmple în lumea criptomonedelor atunci când oamenii se așteaptă cel mai puțin.

bitcoin rothschild

La începutul acestei săptămâni, a devenit evident că George Soros încearcă să comercializeze diverse criptomonede. Managementul Fondului de administrare Soros a aprobat intern tranzacționarea monedelor virtuale în ultimele luni.

Facem poze împreună. Ne luăm la revedere. Bucureşti, 6 aprilie, - Bloomberg anunţă că "hedge fund"-ul de 26 de miliarde de dolari al familiei Soros intenţionează să tranzacţioneze pe piaţa criptomonedelor, veste reluată de agenţiile de ştiri şi restul mass-media, spunând că Bitcoin rothschild Fisher, directorul pentru macroinvestiţii al companiei Soros Fund Management, cu sediul în New York, a primit aprobarea internă să facă tranzacţii cu monedă virtuală şi că aprobarea de principiu a fost acordată acum câteva luni, dar deocamdată nu a fost făcută nicio tranzacţie. Agenţiile nu uită să menţioneze că, la 25 ianuarie, cu doar trei luni în urmă, la Forumul de la Davos, George Soros a spus că bitcoin nu-i o monedă, ci un balon umflat: "Criptomoneda este un nume greşit şi este un balon tipic care se bazează întotdeauna pe un fel de neînţelegere. Cu o zi înainte, indianul Naval Ravikant iată, încă un indian!

Până în prezent, nu s-au realizat tranzacții mari, însă această situație se va schimba în curând. Fără prea mult tam tam, familia Rothschild este activă în tranzacționarea de criptomonede de ceva timp. Aceasta din urmă este cunoscută pentru legăturile strânse cu bănci și alte instituții financiare.

Primele bitcoin rothschild au început să apară încând Rothschild a început bitcoin rothschild cumpere valută digitală prin GBTC. Soros a încercat să manipuleze prețul bitcoinului în favoarea lui?!?

bitcoin rothschild

George Soros, a avertizat în ianuarie a. Însă, în mai puțin de trei luni acesta și-a schimbat opinia și vrea să tranzacționeze criptomonede. Probabil comentariul lui din ianuarie a avut ca scop, să prăbușească prețul bitcoinului care a ajuns de la

bitcoin rothschild