Bitcoin perechi, Cum să cumpărați Bitcoin


bitcoin perechi

Adăugați în lista de dorințe Instalați Comparații de prețuri privind schimburile de cripte pentru tranzacțiile de arbitraj și profiturile.

Tabelul prezintă o listă cu cele mai importante perechi de monede criptate, bitcoin perechi ar fi Bitcoin, Etherium etc.

bitcoin perechi

Pentru unele dintre aceste perechi, se poate lua în considerare o înțelegere privind arbitrajul, și anume exploatarea diferențelor de preț pe diferite cripto-burse în scopul obținerii de profit.

Când apăsați pictograma din dreapta, prețurile de cumpărare și de vânzare ale mai multor burse sunt solicitate pentru perechea monetară corespunzătoare.

bitcoin perechi

Se calculează și se afișează cea mai bună tranzacție posibilă de arbitraj, dacă este cazul. Sumele și profiturile din beton pot fi calculate folosind elementul de meniu "Calculator", mai multe diagrame sunt disponibile cu "Diagrama".

bitcoin perechi

Sub "Setări" puteți alege de la care schimburi de criptografiere să fie interogate și care nu ar trebui să fie interogate. Pentru a adăuga o pereche valutară, apăsați butonul plus; pentru a elimina o pereche - butonul minus. Pentru a înlocui o pereche valutară, faceți clic bitcoin perechi unul dintre pavilioane.

bitcoin perechi

Afișați mai mult.