Volumul cripto


volumul cripto mineting bitcoin

Doar pentru că o rețea generează o mulțime de tranzacții nu înseamnă că valoarea este transferată de-a lungul blockchain-ului. Este însă un indicator interesant. OnChainFX pune la dispoziție date statistice utile.

Account Options

Următoarele șase criptomonede au în prezent cele mai mari volume într-o perioadă de 24 de ore. Ceea ce este și mai important este faptul că tranzacțiile cresc în valoare în fiecare zi.

Bitcoin: The Future, or World's Greatest Scam?

În ultimele 24 de ore s-au tranzacționat criptomonede EOS în valoare de 83 de milioane de dolari. Este o sumă mai mult decât respectabilă, mai ales dacă luăm în cosiderare că este aproape de două ori valoarea tranzacțiilor Litecoincare se situează pe locul șapte.

  1. Bitcoin 1000 usd
  2. XTB nu este o casă de schimb pentru monede virtuale.
  3. Большую часть времени он нес чепуху.

Deocamdată, rețeaua sa pare capabilă să gestioneze o mulțime de tranzacții cu ușurință. Acest lucru are ca rezultat 93 de milioane de dolari în tranzacții de 24 de ore, o volumul cripto destul de solidă. La urma urmei, pare puțin volumul cripto ca oricare dintre volumul cripto cinci criptomonede de pe această listă să se apropie vreodată de valoarea transferului Bitcoin.

volumul cripto lichidați bitcoinul

În același timp, este la fel de posibil ca lucrurile să se schimbe atunci când oamenii se așteaptă cel mai puțin. Decalajul cu următoarea monedă de pe listă este foarte mic.

  • Btc abaco bahamas
  • O monedă vs bitcoin
  • Prețurile criptocurrenului timp real
  • Btc usd gdax tradingview

Arată însă că lucrurile arată foarte diferit în spatele scenei tuturor criptomonedelor. Pentru Ethereum, volumul său de 24 de ore se apropie de valoarea de de milioane de dolari, care este încă o cifră sănătoasă.

Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde Investiția în criptomonede este simplă, accesibilă și foarte rapidă cu Revolut Descarcă aplicația noastră volumul cripto cu 5 stele de peste 1 milion de persoane Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt Am folosit Revolut și nu am avut nicio problemă, iar ca bonus am primit cashback și mi s-a oferit o modalitate simplă de a cumpăra criptomonede și acțiuni.

Deși există unele eșecuri de-a lungul drumului, se pare că volumul tranzacțiilor Dogecoin este în continuare în creștere. Ultimele 24 de ore au dus la transferuri de milioane de dolari, ceea ce arată că Dogecoin este folosit în primul rând ca monedă reală.

volumul cripto bitcoin în dolari americani astăzi

Stiuația nu pare că se va schimba în viitorul apropiat. Bitcoin generând cu succes tranzacții în valoare de peste 3,8 miliarde de dolari în ultimele 24 de ore. Cea mai cunoscută și mai populară criptomonedă a rămas liderul de piață de necontestat. Distribuie aceasta postare.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Track your holdings with volumul cripto new portfolio and make detailed comparisons and stay updated with latest crypto news relevant to your digital asset portfolio. From Bitcoin to altcoins, get accurate and real time rates in one place, from the crypto data authority you know and trust. CoinMarketCap Crypto Market Tracking and Rankings If you invest in crypto and blockchain projects, this is the essential app for you to track their health and activity. Get descriptions, charts — including candlestick charts and daily historical OHLC and volume data.