Torrent bitcoin. Descarcă Bitcoin Core


bitcoin semnale forex învață să tranzacționezi cripto

Avertizarea vine ca urmare a ultimei actualizări a programului uTorrent versiunea 3. Odată instalată actualizarea, pe calculator se instalează fără știrea utilizatorului și programul Epic Scale, un program de minerit Bitcoin, prin care se generează venituri în bani pentru terți.

Epic Scale rulează în fundal și provoacă încetinirea vitezei de funcționare a procesorului calculatorului și, totodată, încetinirea sistemului, care va consuma și mai multă energie.

bitcoin ultimele știri plătiți impozite pe bitcoin

Utilizatorii au raportat initial situatia pe forumul uTorrent si a fost confirmata ulterior de BitTorent, compania creatoare a clientului de torrente mentionat, cu mentiunea ca programul Epic Scale a fost asociat procesului de instalare a uTorrent, dar nu fara consimtamantul explicit al utilizatorului. Torrent bitcoin de minerit Bitcoin reprezinta o modalitate comuna pentru torrent bitcoin de botnet de a face profit torrent bitcoin pe urma calculatoarelor compromise.

Acest tip de program se poate fixa puternic in sistem si scapa de nti-virus, lasand utilizatorii sa suporte costul cu energia suplimentara folosita, fapt ce a creat o imagine deloc placuta industriei Bitcoin.

valah broker moldova bitcoin denominațiuni