tara btc în afacerea lor si va asigurăm ca nu veti fi dezamăgiți! Dedicate cu precădere investitorilor existenți sau teraplast bursa, dar și antreprenorilor, activitățile BVB au scopul de a contribui în mod semnificativ la dezvoltarea culturii financiare din România. Focusul nostru constă în creșterea cotelor de piață pentru fiecare divizie a Grupului, fără a pierde din vedere responsabilitatea față de oameni și mediu Vezi mai multe Comunicate de presă Adrian Tănase, CEO BVB: După modelul grupului TeraPlast, sperăm să vedem cât mai multe companii listate la BVB care să aibă o puternică prezență regională Lucian Anghel, Președinte Consiliu de Administrație BVB: Apreciem în mod deosebit acționarii și managerii companiilor care accesează cât mai mult din pârghiile oferite de teraplast bursa de capital pentru a face businessul lor mai atractiv și mai competitiv Grupul TeraPlastunul dintre cei mai mari jucători de pe piața construcțiilor din România, a reușit să-și tripleze valoarea de piață în cei zece ani de tranzacționare la Bursa de Valori București BVB.">

Teraplast bursa, Informări BVB


Valoarea Grupului TeraPlast s-a triplat după zece ani de tranzacționare la Bursa de Valori București Acțiunile TRP au fost tranzacționate pentru prima dată la BVB pe 2 iulie Bistrița, 28 decembrie Dorel Goia, Președinte Consiliu de Administrație TeraPlast: Vrem să le demonstrăm în continuare investitorilor noștri că suntem o companie solidă, în care pot avea încredere pe termen lung.

teraplast bursa

Focusul teraplast bursa constă în creșterea cotelor de piață pentru fiecare divizie a Grupului, fără a pierde din vedere responsabilitatea față de oameni și mediu Vezi mai multe Comunicate de presă Adrian Tănase, CEO BVB: După modelul grupului TeraPlast, sperăm să vedem cât mai multe companii listate la BVB care să aibă o puternică prezență regională Lucian Anghel, Președinte Consiliu de Administrație BVB: Apreciem în mod deosebit acționarii și managerii companiilor care accesează cât mai mult din pârghiile oferite de piața de capital pentru a face businessul lor mai atractiv și mai competitiv Grupul TeraPlastunul dintre cei mai mari jucători de pe piața construcțiilor din România, a reușit să-și tripleze valoarea teraplast bursa piață în cei zece ani de tranzacționare la Bursa de Valori București BVB.

Deși listarea unei companii-lider de piață este o normalitate în Europa de Vest, pentru România era o noutate în perioada respectivă.

În cei zece ani de când TeraPlast este tranzacționată la BVB, s-a investit constant în dezvoltarea capacităților de producție, în tehnologie de ultimă generație, cât și în extinderea portofoliului produse, astfel încât să fie prima alegere în domeniul teraplast bursa și instalațiilor teraplast bursa Romania.

De asemenea, exportul produselor a fost o prioritate, Grupul TeraPlast fiind prezent la ora actuală în peste 20 de țări europene.

teraplast bursa

În octombrieGrupul TeraPlast a deschis TeraSteel Serbia, prima fabrică românească inaugurată în străinătate după Ne bucurăm de fiecare dată când vedem teraplast bursa listate pe bursă care își asumă rolul de lideri într-un mediu economic extrem de competitiv. Prin IPO-ul TeraPlast s-au obținut 14 milioane de euro, buget direcționat, în primul rând, spre relocarea spațiilor de producție, localizate în acea perioadă la patru adrese diferite, într-un parc industrial de peste 20 de hectare, realizat la standarde europene.

teraplast bursa

Totodată, au fost create teraplast bursa pentru dezvoltarea companiei din ultimii ani, care a inclus înființarea teraplast bursa de distribuție teraplast bursa Ungaria, inaugurarea unei subsidiare TeraSteel în Serbia și două achiziții în România — Politub și Wetterbest. TeraPlast reprezintă un exemplu în acest sens, remarcându-se prin folosirea în mod extins a mecanismelor bursiere. Din perspectivă financiară, teraplast bursa perioadaGrupul a efectuat investiții totale în valoare de milioane de lei, a plătit salarii în valoare de milioane de lei și a înregistrat un profit de milioane de lei, în timp ce valoarea taxelor plătite la stat impozit pe profit, taxe salariale și TVA a fost de peste milioane de lei.

Consider că, pentru a continua trendul ascendent al Grupului, este nevoie de predictibilitate și încredere reciprocă.

teraplast bursa

Grupul TeraPlast a realizat în o cifră de afaceri de milioane de lei, teraplast bursa timp ce valoarea investițiilor efectuate de Grup anul trecut a depășit milioane de lei. Despre Teraplast bursa de Valori București Teraplast bursa de Valori București BVB desfășoară cel mai avansat și complex program din rândul piețelor de capital europene pentru creșterea nivelului educației financiare. Dedicate cu precădere investitorilor existenți sau potențiali, dar și antreprenorilor, activitățile BVB au scopul de a contribui în mod semnificativ la dezvoltarea culturii financiare din România.

teraplast bursa

Partea tehnică s-a numărat, de asemenea, printre prioritățile BVB, care a dezvoltat platforma de tranzacționare Arena XT, folosită de mai mulți intermediari.

Mai multe informații despre BVB: www. The strength of our Group lies in the complementarity of businesses in our portfolio, in the strong team of experts and in the ability to anticipate and take advantage of market opportunities.

TeraPlast și Bursa de Valori București deschid un nou drum investițiilor