Sportsdirect btc. De unde vă cumpărați haine/încălțăminte? : Romania


Aș mai fi cumparat si altele dar din păcate ce mi-a plăcut era la pre-order şi astfel toată comandar ar fi fost cu livrare la data la care ultimul produs devine disponibil în stoc.

Ce m-a frapat este perioada extrem de bună de livrare. E drept, costă 17 euro livrarea express, dar comanda plasată duminică seară, pleacă din UK luni seara, stă două ore prin sortarea DHL la Milano şi ajunge în Bucureşti în prima parte sportsdirect btc zilei de marţi.

citate de tranzacționare crypto

Iese în livrare o oră mai târziu. Acum cred că a stă mai mult în livrarea rutieră de la depozitul DHL din Bucureşti până la biroul meu din Voluntari decât a stat în avion în livrarea Anglia — România, via Italia. Ajunge la birou laadică mai puțin de 48 ore de la comanda plasată — duminică!

diagrama bitcoin

Și atenție, din momentul primirii în UK a coletului, aparent luni laDHL a reușit livrarea din Anglia, cu escală prin Milano, în mai puțin de 24 ore! Deci la coletul era încărcat în avion sportsdirect btc aeroportul East Midlands, ajungea pe Milano Bergamo laera sortat la și pleca cu avionul deja spre București la La deja coletul era luat în primire în București iar la curierul îl lua spre livrare!

Si când mă gândesc că vine iarna şi iar curierii români vor fi daţi peste cap ba de infrastructură, ba de aglomeraţie, ba de te miri ce.

coinmarketcap bitcoin co id

Sau magazinele online din RO nu vor avea capacitatea umană necesară pentru a procesa numărul de comenzi din perioada de vârf.

Cred însă că și cei din ecommerce-ul românesc ar trebui să facă un fel de express delivery: comenzi procesate cu prioritate.

comerciant profesionist crypto

Așa, cum avem acum, în perioade de vârf devine sportsdirect btc de către magazine că livrarea este în 2 zile lucrătoare. Partea proastă e că s-a obișnuit clientul român cu livrare în 24 ore, dacă comanda este plasată în ziua anterioară până la o anumită oră.

btc dolari

Cred că cei din ecommerce-ul românesc ar trebui să fie ceva mai atenți la ce vine de afară în sportsdirect btc de ecommerce și dezvoltă fluxuri de livrare în RO. Nu sportsdirect btc alta, dar cunosc niște cazuri cu ecommerce-uri venite de afară, comenzi procesate de afară și livrare în RO. O vorbă: Digital Single Market.

Țineți minte.

tendințele pieței cripocurrenței