Shkreli bitcoin, Material pentru IMBECILII care au PLÂNS interzicerea RECLAMELOR la MEDICAMENTE/VIDEO


Vezi mai multe articole din categoria stiinta-sanatate După ce în luna septembrie a anului trecut a fost anunţat faptul că preţul pentru Daraprim a crescut, câţiva elevi din Sydney au încercat să sintetizeze ingredientele din componenţa acestuia în cadrul unor experimente chimice ce au loc după terminarea cursurilor.

shkreli bitcoin instalați bitcoin ubuntu

Elevii lucrează alături de chimista Alice Williamson, de la Universitatea din Sydney, şi au creat şi o platformă online, care are drept scop colectarea cât mai multor medicamente şi tehnici medicale care să vindece malaria.

Pentru a recrea ingredientul activ al acestui medicament, cunoscut drept pirimetamină, elevii au folosit 17 grame de clor fenil acetonitril, care poate fi cumpărat online.

shkreli bitcoin dao playmarket bitcoink

Însă, aceştia trebuie să găsească o nouă metodă prin care să obţină pirimetamina din shkreli bitcoin ingrediente şi se pare shkreli bitcoin aceştia au luat în calcul metode periculoase, care nu pot fi realizate în laboratorul de chimie al şcolii bitcoin trading la weekend. După 12 luni de cercetări, aceştia au reuşit să creeze acest medicament printr-o metodă sigură, iar săptămâna trecută au creat 3,7 grame de pirimetamină.

Puritatea sa a fost confirmată shkreli bitcoin urma folosirii unui spectograf de către Williamson, iar echipa de elevi a prezentat rezultatul la Institutul Regal de Chimie al Australiei, miercuri.

shkreli bitcoin robinet bitcoin terbaik

Cu toate că în SUA acest medicament este extrem de scump, ajungând şi la de dolari o tableta, în Australia costă doar câţiva dolari. Acest lucru se întâmplă pentru că nu se mai fabrică în SUA, ceea ce înseamnă că elevii pot comercializa medicamentul pe piaţa americană.

shkreli bitcoin cel mai ieftin loc pentru a cumpăra bitcoin

Elevii din Sydney l-au produs cu doar doi dolari. Cu toate acestea, intenţia elevilor nu este aceea de a vinde medicamentele, ci de a demonstra că poate fi creat cu costuri mici şi de a încuraja dezvoltarea unor noi tehnici de creare a acestuia.

Acasă Ştiinţă Modul în care Parodia Cryptocurrency Dogecoin a atins valoarea de piață de 2 miliarde de dolari Modul în care Parodia Cryptocurrency Dogecoin a atins valoarea de piață de 2 miliarde de dolari Wow. Un atfel de blockchain, multă criptocurrency. Dogecoin, o criptocurrency care a fot creată în ca o parodie a tehnologiei blockchain, și-a văzut capacul de piață depășind 2 miliarde de do Conţinut: Wow. Un astfel de blockchain, multă criptocurrency.

Această decizie a stârnit consternare în rândul comunităţii medicale internaţionale, transformându-l pe Martin Shkreli, fondatorul Turing Pharmaceuticals, în cel mai detestat om din industria farmaceutică. Compania Turing Pharmaceuticals a cumpărat dreptul de a produce medicamentul în august în schimbul sumei de 55 milioane de dolari. Costul de producţie al unei pastile este de doar 1 dolar, dar a ajuns să se vândă cu 13,5 dolari în urma schimbării succesive de producător.

Fondatorul Turing Pharmaceuticals, Martin Shkreli, a decis însă, la scurt timp după ce a devenit deţinătorul patentului, că preţul corect ar fi de de dolari shkreli bitcoin o pastilă.