Shake bitcoin, El Salvador devine prima țară care recunoaște bitcoin ca monedă legală


platforme pentru a cumpăra bitcoin cum de a construi platforma bitcoin

El Salvador vrea shake bitcoin introducă o legislație prin care să adopte bitcoin ca mijloc legal de plată, alături de dolarul Shake bitcoin, devenind astfel prima națiune suverană din lume care să recunoască bitcoin ca o monedă autentică, potrivit CNBC. Președintele El Salvator, Nayib Bukele, a anunțat parteneriatul El Salvador cu compania de portofele digitale, Strike, pentru a construi infrastructura financiară modernă a țării folosind tehnologia bitcoin.

cele mai bune specificații pentru miniere bitcoin cbn și bitcoin

Acest anunț a fost făcut în cadrul unei conferințe numite Bitcoince se desfășoară la Miami. Detaliile despre această implementare nu au fost făcute, însă se pare shake bitcoin El Salvador a format o echipă de specialiști pentru a dezvolta această infrastructură.

Partidul New Ideas al lui Bukele are control asupra Adunării Legislative a țării, astfel încât adoptarea proiectului de lege este foarte probabilă. Reduceri la produse Xiaomi: ce poți să cumperi în această lună Jack Mallers, fondatorul platformei de plăți Lightning Network Strike, a spus că această mișcare va ajuta să elibereze puterea și potențialul bitcoin pentru utilizare zilnică într-o rețea deschisă de care să beneficieze persoane, shake bitcoin și servicii din sectorul public.

bitcoin ripple trading bitcoin mining machine amazon

Aceasta nu este prima mutare a țării în direcția criptomonedelor. În martie, Strike și-a lansat aplicația de plăți mobile acolo și a devenit rapid aplicația descărcată numărul unu din țară.

bitcoin big data bitcoin attack de praf

Vom vedea ce se va întâmpla în El Salvator și dacă și alte țări îi vor urma exemplu.