Rollin btc. Redshel1fish


Am demarat acest proiect ambițios cu proiecții de film și concerte live în regim drive-in pentru că dorim să vă oferim evenimente culturale în condiții de maximă siguranță, într-o perioadă atât de nesigură pentru noi toți, voind să le oferim artiștilor ocazia să se întâlnească cu fanii lor, după mai bine de 3 luni în care au susținut doar concerte on-line.

unde este bitcoin a tranzacționat cel mai mult kaskus trading bitcoin

Nu în ultimul rând, ne-am dorit să dezvoltăm un concept nou de eveniment, care să permită publicului din Rollin btc să se bucure de experiența unui concert live sau a unui film bun alături de cei rollin btc, într-un mod inedit. Organizarea acestor evenimente implică o mulțime de costuri: de la echipamente tehnice speciale, scenotehnică, licențe de difuzare a filmelor, până la echipe de pază și personal auxiliar care să asigure accesul în perimetru și desfășurarea lucrurilor conform tuturor normelor în vigoare, aștfel încât toți participanții să se bucure în siguranță de această experiență.

Cu toate că cei prezenti la primele proiecții de filme au avut o reacție extra pozitivă, declarând că doresc să repete experienta Drive-In, acest fapt se dovedește a fi insuficient pentru susținerea financiară a proiectului în forma lui actuală.

dreptbtc coinmarketcap bitcoinul de bani virtuali

Toți cei care și-au achiziționat bilete în avans vor fi contactați de agențiile de ticketing și vor primi în cel mai scurt timp contravaloarea acestora. Vom continua proiecțiile de film doar la Coresi Rollin btc Resort Brașov, începând cu weekend-ul următor, deoarece prognoza meteo actuală nu permite desfăsurarea evenimentelor în condiții optime.

ncte jipur btc afiliere bitcoin cash coinmarketcap