Parola bitcoin. Bitcoin Romania :: Resetare parola


Vineri, 15 ianuarie Ultimul update Vineri, 15 ianuarieProprietarii parola bitcoin monede virtuale Bitcoin devin tot mai bogați pe măsură ce valoarea criptomonedelor crește. Dar ce se întâmplă când nu mai poți accesa averea din cauză că ai uitat parola?

cum să cumpărați bitcoin stock td ameritrade

Stefan Thomas, un programator german care trăiește acum în San Francisco, mai are doar două încercări pentru a găsi o parolă la un cont de Bitcoin care valorează milioane de euro, scrie New York Times. Parola îi este necesară pentru a putea debloca un mic mediu de stocare, numit IronKey.

comerț cu alcoins cu btc sau eth

Acesta conține cheile private la un portofel digital care conține 7. Stick-ul de de milioane de dolari La momentul scrierii acestui articol, un Bitcoin valora La acest nivel, monedele sale Bitcoin sale valorează de milioane de dolari.

alte știri

Problema lui Thomas este că a pierdut cel mai puternic miner bitcoin urmă cu un an hârtia pe care scrisese parola sa pentru IronKey. Acesta îți dă opțiunea de a introduce de 10 ori parola.

CRITICAL BITCOIN UPDATE! ELON'S TWEET BEHIND THE BITCOIN DUMP! THIS WILL SHAKE THE CRYPTO MARKET!

Dacă nu o știi, va cripta datele pentru vecie. Până acum, programatorul a folosit opt încercări, dar fără succes.

Proprietari De Monede Bitcoin Au Pierdut Bani După Ce Au Uitat Parolele | Libertatea

Îmbogățirea rapidă și miliardele pierdute Bitcoin i-a îmbogățit pe investitorii care au pariat pe acesta, chiar dacă economia mondială a fost devastată de pandemie. Mulți proprietari de monede Bitcoin au uitat parolele.

bitcoin trading strategy bot

Foto: Schutterstock Dar Bitcoin are o origine mai puțin comună: este un activ digital. Ca urmare a acestui lucru, mulți proprietari au ajuns să fie lăsați cu ochii în soare, deoarece au uitat parolele.

Sume mici pentru utilizări de zi cu zi.

Valoarea este uriașă: de miliarde de dolari, potrivit firmei de date Chainalysis. Wallet Recovery Services, o firmă care ajută utilizatorii să recupereze cheile lor digitale, a spus că primește 70 de cereri pe zi, de trei ori mai mult decât în urmă cu o lună.

Un american care și-a pierdut parola nu poate accesa portofelul cu bitcoini în valoare de peste de milioane de dolari Foto: GettyImages Din articol Bitcoini valorând miliarde, blocați în computere Stefan Thomas, un programator parola bitcoin San Francisco, trăiește zilele acestea cea mai tensionată perioadă din viața lui: el nu mai ține minte parola cu care își poate accesa portofelul electronic în care are 7. Valoarea acestora, chiar și după ce criptomoneda a mai scăzut, tot depășește cu mult de milioane de dolari. Valoarea criptomonedei nu mai este de peste

Mulți dintre cei care au rămas pe dinafară au monede Bitcoin adunate în urmă cu zece ani, la începuturile Bitcoin.

Acele monede valorează acum sute de milioane de dolari, dar a pierdut parolele acum mulți ani. De atunci, a pus hardurile respective în pungi vidate.

Mai precis, echivalentul a aproximativ de milioane de dolari, scriu jurnalistii de la New York Times. Parola ii va permite sa deblocheze un mic hard disk, cunoscut sub numele de IronKey, care contine cheile private ale uriasei averi. Pana acum a irosit 8 incercari din cele 10 permise de IronKey, dupa care hard disk-ul urmeaza sa cripteze continutul pentru totdeauna.

Dar Bitcoin nu are o companie care să stocheze parolele. Creatorul Bitcoin, misteriorul Satoshi Nakamoto, a gândit Bitcoin astfel încât oricine de pe mapamond să poată avea un cont care să parola bitcoin fie controlat sau reglementat de autorități. Acest lucru e posibil datorită faptului că Bitcoin este descentralizat, adică funcționează prin intermediul unei rețele de calculatoare conectate între ele.

Softul include un algoritm complex care face posibilă crearea unei adrese parola bitcoin a unei chei private de acces știută doar de persoana care are respectivul portofel digital. Softul confirmă acuratețea parolelor și permite tranzacțiile fără să știe sau să fie parte.

Ai uitat parola?

Astfel, fiecare poate crea un portofel digital fără să se înregistreze la vreo parola bitcoin sau să fie verificat. Acest lucru a făcut însă ca Bitcoin să fie popular printre infractori, atât cei cibernetici, cât și traficanți de arme sau de carne vie. Structura Bitcoin dă de cap și investitorilor instituționali, nu doar oamenilor parola bitcoin. Astfel, fondurile de investiții nu pot nici ele să facă vreun management de parole.

Bitcoin a mai atras și oameni din China sau Venezuela, unde regimurile autoritare sunt cunoscute pentru închiderea unor conturi bancare tradiționale pentru persoanele incomode. Între timp, Thomas nu mai este fericit cu ideea ca fiecare parola bitcoin fie propria sa bancă.

Un programator din San Francisco a uitat parola contului în care are bitcoins de de milioane de dolari Dată publicare: Autor: Vlad Dobrea Stefan Thomas mai are doar două încercări prin care poate ajunge la o avere de de milioane de dolari, scrie The Guardian. Thomas este un programator din San Francisco ce, acum un deceniu, a primit 7.

Unii sunt bucuroși Gabriel Abed este un antreprenor din Barbados. Acesta a pierdut de Bitcoin, care acum valorează 25 de milioane de dolari, când un coleg de-al său a formatat un laptop pe care avea cheile private ale unui portofel electronic Bitcoin din Acesta spune că nu și-a pierdut entuziasmul.

Îmbogățirea rapidă și miliardele pierdute

Înainte de Bitcoin acesta nu avea acces la produse financiare digitale ieftine, așa cum au americanii. În Barbados, să ai un cont Parola bitcoin era aproape imposibil, spune el. Dar natura deschisă a Bitcoin îi dă acum acces la lumea financiară digitală pentru prima dată, arată acesta.

Tot au câștigat ceva Atât pentru Abed, cât și parola bitcoin Thomas, orice pierderi avute din faptul că au uitat parolele au fost echilibrate de creșterea enormă în valoare a Bitcoin.

crypto trading strategii de bot

Pierderi din cauză că au uitat parolele au fost compensate de creșterea în valoare a Bitcoin. Foto: Shutterstock Cele de monede Bitcoin ale lui Bitcoin ale lui Abed au fost doar o mică parte din numărul total de monede pe care acesta le-a cumpărat și vândut din încoace. Din banii câștigați și-a cumpărat o proprietate de de acri la ocean, în Barbados, pentru 25 de milioane de dolari.

bitcoin best platform trading

Thomas a reușit la rândul său să dețină destule monede Bitcoin și să țină minte destule parole cât să aibă parte de bogății. Înacesta s-a alăturat unei firme care dorea să îmbunătățească Bitcoin, numită Ripple.

bitcoin curente în valoare

Acesta a fost plătit în XRP, adică ripple, moneda nativă a companiei. Între timp aceasta a crescut la rândul său în valoare.

Bitcoini valorând miliarde, blocați în computere

Ripple a intrat recent în colimatorul autorităților, care susțin că fondatorii săi mențin un control prea mare asupra creării și distribuției monedei digitale, astfel că aceasta ar fi o ofertă financiară, nu o monedă în sine. Cât despre flash-ul Iron Key, Thomas l-a ascuns într-un seif, nu spune unde, pentru momentul la care criptografia va veni cu noi soluții pentru spargerea parolelor complexe.

Citeşte şi:.