Mesajul bitcoin


tradingview bitcoin

Vezi mai multe articole din categoria tehnologie Deşi cele două campanii de spam diferă ca stil, ambele mizează pe popularitatea lui Elon Musk şi pe interesul ridicat pentru mesajul bitcoin criptomonedelor.

O campanie a debutat în 15 mai, când atacatorii au trimis zeci de mii de mesaje oferind destinatarilor şansa să participe la un concurs cu premii în Bitcoin organizat de către departamentul de marketing al Tesla. Informaţiile se află în fişierul PDF ataşat, iar victima trebuie să trimită o anumită valoare în Bitcoin într-un portofel ca să primească în schimb 5.

bitcoin trading guide reddit

Mesajul nu are niciun conţinut, ci doar un PDF mesajul bitcoin care nu este infectat. Una dintre adresele de e-mail folosite în această campanie de spam a fost identificată de laboratoarele Bitdefender într-o altă mesajul bitcoin de şantaj care viza victimele scurgerilor de date ale unei companii care produce portofele hardware pentru criptomonede.

exchange union western la bitcoin

În a doua campanie, victimele primesc un QR code într-un e-mail mult mai complex şi aparent legitim în care sunt îndemnate să facă o tranzacţie cu Bitcoin cu valoare cuprinsă între 0,1 şi 50 de unităţi. Victimelor mesajul bitcoin se promite că ar primi înapoi dublul sumei transferate către portofelul atacatorilor. Şi în acest caz, mesajul pretinde a veni de mesajul bitcoin Elon Musk şi Tesla. Chiar dacă pentru moment ameninţările informatice lipsesc din aceste mesaje, singurul lor scop fiind de fraudă, e de aşteptat ca atacatorii să exploateze subiectul şi să încerce să şi infecteze ţintele pe viitor.

cum se vinde bitcoin atm

Bitdefender oferă soluţii de prevenţie, detecţie şi răspuns la incidente de securitate cibernetică. Laboratoarele Bitdefender descoperă de noi ameninţări informatice în fiecare minut şi validează zilnic 30 de miliarde de interogări privind ameninţările.

bitcoin drop market

Fondată încompania Bitdefender are clienţi în de ţări şi birouri pe toate continentele.