Inventor bitcoin


Cât de bogat este Satoshi Nakamoto, inventatorul Inventor bitcoin 15 dec, 0 Satoshi Nakamoto, inventatorul Bitcoin, are o avere estimată la 17 miliarde pe baza valorii de astăzi a monedei digitale.

btc piețele sigură se tranzacționează pe bitcoin safe

Satoshi Nakamoto, inventatorul Bitcoin, are o avere estimată la 17 miliarde. Astfel, acesta ar fi al lea miliardar al planetei și, dacă prețul Bitcoin crește în același ritm, atunci ar putea ajunge chiar și primul trilionar al planetei, potrivit Mashable. Adică ar ajunge la o avere de inventor bitcoin mie de miliarde de dolari, scrie libertatea.

bitcoindark trading bitcoin adaugă bani

Cum de se întâmplă acest lucru? Păi, Nakamoto ar deține circa Cum un Bitcoin este acum aproximativ Acest lucru l-ar pune în top chiar lângă miliardarul german Dieter Schwarz, proprietarul Schwarz Group, care deține lanțurile de hypermarketuri Kaufland și supermarketurile Lidl. Tot bitcoin comercial comparație, Elon Musk are o avere estimată în timp real de revista americană Forbes la 20,5 miliarde de dolari.

Musk a negat de curând că el ar fi Nakamoto. Cu excepția câtorva tranzacții inițiale, niciun Bitcoin aflat în posesia lui Nakamoto nu a fost vândut.

  1. Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe Telegram Misteriosul Satoshi Nakamoto, cel despre care se spune că ar fi inventat Bitcoinul, tocmai a ajuns unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă după ce principala criptomonedă a trecut de pragul psihologic de
  2. Autor: Cătălin Niţu
  3. Satoshi Nakamoto, Inventatorul Bitcoin, Are O Avere De 17 Miliarde De Dolari | Libertatea

Bitcoin este prima monedă digitală lansată în lume, în anuliar aceasta folosește elemente de criptografie. Acesta a fost "inventat" de către enigmaticul Satoshi Nakamoto.

brokerii forex care acceptă btc bitcoin wallet piața de piață