Filipine bitcoin


filipine bitcoin

Cum câștigă filipinezii criptomonede crescând animale de companie într-un joc video btc 455 Axie Infinity, jocul creat de SkyMavis, permite jucătorilor să câștige venituri prin non-fungible tokens NFT și criptomonede, crescând și tranzacționând animale de companie digitale numite Axies.

Un mini documentar, lansat în filipine bitcoin săptămână pe YouTube urmărește mai mulți filipinezi care joacă jocul - o mamă, trei tineri antreprenori, un absolvent de facultate, un taximetrist, un cuplu în vârstă, precum și unul dintre primii locuitori din orașul Cabanatuan care a descoperit Axie Infinity. Aproape Jocul nu cunoaște granițe, dar a decolat cu adevărat în Filipine, filipine bitcoin a fost puternic lovită de pandemie.

filipine bitcoin

Aceeași cercetare a constatat că aproximativ 26 de milioane de oameni - filipine bitcoin un sfert din populație - au fost afectați de cele mai recente restricții. De aceea s-a răspândit în orașul Cabanatuan".

filipine bitcoin

Un cuplu în vârstă, proprietari de magazin, se joacă în timp ce lucrează. În economia jocului, NFT-urile sunt folosite pentru a tranzacționa animalele de companie sau SLP-uri small-love potionscare ajută animalele să crească. Animalele de companie sau SLP-urile pot fi vândute pentru criptomonede, care apoi pot fi schimbate în moneda locală.

filipine bitcoin