Economia bitcoin. Account Options


tradingview bitcoin indonezia

Economistul care a prezis criza economică din critică dur Bitcoin: Are valoare fundamentală zero. Nu faceți ca Elon Musk!

tradingview binance btc usdt

Valoarea fundamentală a Bitcoin este zero și economia bitcoin putea fi chiar negativă, având în vedere impactul său asupra mediului, spune Roubini, într-o analiză pentru Financial Times, preluată de Business Insider. Totodată, Roubini consideră că monedele virtuale nu pot oferi stabilitate ca mijloc de stocare a valorii. În schimb, economia bitcoin sunt schemă de pompare a banilor întreținută de teama investitorilor că ar putea pierde.

Economistul subliniază că monedele virtuale nu economia bitcoin venituri, nu au o utilitate, nu inovează plăţile sau alte servicii.

bitcoin valoarea totală de piață

De altfel, Bitcoin nu face parte din portofoliile investitorilor serioși, afirmă Roubini. Roubini mai aduce un argument în favoarea teoriei sale critice la adresa criptomonedelor: afectează mediul. În acest sens, există dovezi care să susțină afirmațiile sale. O analiză a Universității Cambridge citată de BBC a stabilit că Bitcoin utilizează mai multă energie electrică anual decât întreaga Argentina.

despre optiunile binare

Crearea criptomonedelor are nevoie de energie, pentru că implică calcule economia bitcoin efectuate de computere pentru a verifica tranzacțiile. Cercetătorii din Cambridge spun că industria consumă aproximativ ,36 terawatt-oră TWh pe an și este puțin probabil ca respectivul consum să scadă dacă valoarea monedei nu scade.

Pe măsură ce prețul crește, crește și consumul de energie, potrivit lui Michel Rauchs, cercetător la The Cambridge Centre for Alternative Finance, unul din creatorii instrumentului online care generează aceste estimări.

verificarea bitcoinului