Dimsum btc


Ioana Scholler Un grup de investitori din Canada a pierdut accesul la de milioane de dolari.

cum să retrageți cripto de la binance bitcoinul de putere solară

Singura persoană care ştia parola contului în care se află fondurile a murit Cum ar fi dacă banca dimsum btc îngheţa fondurile pentru că singura persoană care ştia parola a decedat? Un grup de investitori canadieni se confruntă cu o situaţie similară pentru că singurul om care ştia parola pentru conturile în dimsum btc de de milioane de dolari a murit în urmă cu două luni, relatează miamiherald. Singura persoană care ştia parola contului în care se află fondurile a murit Gerald Cotten, director executiv şi cofondator dimsum btc firmei QuadrigaCX, a dimsum btc în urma unor complicaţii în decembrie Acesta suferea de boala Chron şi se afla în India pentru a construi un orfelinat, declară firma sa într-un comunicat publicat pe Facebook.

turtle btc cumpărați piața cea mai bună platformă de tranzacționare bitcoin din canada

Soţia sa, Jennifer Robertson, afirmă într-un document înregistrat la Curtea Supremă din Nova Dimsum btc că decesul soţului său a rezultat în neputinţa companiei de a accesa fondurile cu moneda digitală, relatează postul de ştiri CBS News.

De asemenea, în document scrie că Gerald Cotten era singurul care ştia parola pentru conturile de economii, în care era stocate monezile digitale a

bitcointrade ou mercado bitcoin de ce prețul bitcoinului merge în jos