Căderea bitcoinului, Bitcoin încheie cea mai slabă lună din ultimii zece ani


Peste de miliarde de dolari au dispărut din piaţa criptomonedelor în ultimele 24 de ore Autor: Gabriel Negreanu Postat la 19 mai afişări Tweet Bitcoin continuă căderea, criptomoneda a scăzut sub Peste de miliarde de dolari au dispărut din piaţa criptomonedelor în ultimele 24 de ore.

cea mai bună aplicație de semnale crypto btc dubai

Acesta a fost cel mai scăzut nivel de la 9 februarie, ultima dată când a scăzut sub Ştirile negative din ultima săptămână au diminuat semnificativ entuziasum pentru Bitcoin. Pe 12 mai, directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat că producătorul de vehicule electrice a suspendat achiziţiile de vehicule folosind bitcoin, invocând căderea bitcoinului legate de mediu.

Comentariile lui Musk au făcut ca peste de miliarde de dolari să dispară de pe întreaga piaţă a criptomonedelor în acea zi.

câștigă 0 01 btc pe zi bitcoin l

Anunţul de suspendare a plăţii bitcoin a căderea bitcoinului la căderea bitcoinului trei luni după ce Tesla a dezvăluit că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi va începe să accepte bitcoin în schimbul produselor sale.

Apoi, marţi, trei organisme chineze din industria bancară şi a plăţilor au emis o declaraţie prin care avertizau instituţiile financiare să nu desfăşoare activităţi legate de moneda virtuală, inclusiv tranzacţionarea sau schimbul prin intermediul monedei, relatează CNBC.

Linia dură a Chinei privind monedele căderea bitcoinului nu este nouă.

cryptocurrency schimb de new york bitcoin trading australia shark rezervor

Înautorităţile au închis schimburile locale de criptomonede şi au interzis aşa-numitele oferte iniţiale de monede ICOo modalitate prin care companiile pot strânge bani prin emiterea de noi jetoane digitale.

Scăderea Bitcoin a căderea bitcoinului la un efect în lanţ pe piaţa criptomonedelor. Aproximativ de miliarde de dolari au fost şterse de pe întreaga pieţă a criptomonedelor în ultimele 24 de ore.

bitcoin cftc bitcoin trader gordon ramsay

Totuşi există şi o veste bună pentru pentru Bitcoin. Analiştii se aşteptă ca scăderea să se oprescă în jurul valorii de

crypto schimb de verificare usd la schimbul cripto