Btc premiera


Ştiri La intersecția dintre Blockchain și sectorul de dezvoltare durabilă: un eveniment inedit dedicat domeniului va avea loc, în premieră, în România La intersecția dintre Blockchain și sectorul de dezvoltare durabilă: un eveniment inedit dedicat domeniului va avea loc, în premieră, în România Scena industriei IT din România va găzdui, în premieră, un eveniment inedit dedicat tehnologiei Blockchain.

btc premiera

Acesta se va axa pe soluțiile inovatoare oferite de blockchain în sectorul de dezvoltare durabilă, primul eveniment din acest domeniu care se desfășoară în Europa de sud-est. Blockchain, una din cele mai cunoscute tehnologii care a apărut grație criptomonedei Bitcoin, este percepută ca având un potențial imens de a inova, aplicabil în numeroase domenii.

btc premiera

Totuși, mulți încă btc premiera mai btc premiera dacă această tehnologie chiar este capabilă să transforme sectorul de dezvoltare durabilă, de la educație la sănătate și agricultură.

Evenimentul își propune să adune la un loc persoane angajate în aspectele teoretice, dar și practice ale domeniului, influenceri în tehnologiile Blockchain, delegații ale Băncilor de Dezvoltare și altor organizații internaționale, precum și reprezentanți ai autorităților și factorilor de decizie btc premiera Europa de sud-est.

Vulcanul Io din Japonia a erupt. Autoritățile au ridicat nivelul de alertă

Forumul va avea loc pe data de 7 Noiembrie și se va desfășura în orașul Cluj. Organizația DevelopmentAid este lider pe piața serviciilor informaționale din lume și activează în domeniul dezvoltării durabile, oferind informații relevante celor mai mari companii de consultanță, companiilor de inginerie, instituțiilor financiare și organizațiilor non-guvernamentale de pe toate continentele.

btc premiera

Partener al actiuni bursa centrale și locale românești, ARIES Transilvania a devenit simbolul dezvoltării durabile a societății informaționale.

Trackback from your site.

btc premiera