Btc dubai, Primul schimb de criptomonede din Dubai-EAU - CoinRevolution


pierderea banilor de tranzacționare bitcoin

Asta reprezintă un lucru minunat, având în vedere că Dubai este un oraș al luxului și care se mândrește cu atracții turistice, precum și unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume și are cea mai înaltă clădire din lume.

Acestea par să ofere numeroase oportunități de a integra chioșcuri sau alte parteneriate. ATM-ul va fi limitat la debut, suportând doar btc dubai criptomonedelor.

frica și bitcoinul de lăcomie

În lunile următoare însă, caracteristicile ATM-ului vor fi extinse pentru a include vânzarea. În caz contrar, oamenii trebuie să treacă printr-o serie de proceduri care le ia destul de mult timp.

La acest chiosc trebuie doar să introduceți numerar și obțineți bitcoin instantaneu.

bitcoin machine atm

Este posibil să btc dubai monede bitcoin prin platforme bancare sau prin carduri de debit, dar fiindcă aici acceptăm numerar, această metodă este foarte diferită.

Acesta este primul chioșc comercial bitcoin din oraș. De exemplu, nu trebuie să urmezi vreo procedură KYC atunci când cumperi bitcoin; dar clienții vor trebui să se identifice cu o carte de identitate emisă în Emirate sau cu un pașaport atunci când vor vinde criptomonede.

bitcoin p2p platform de tranzacționare script

Interesul orașului Dubai pentru criptomonedele aflate în creștere Dezvoltatorul btc dubai Emaar Properties, aflat în spatele contrucției Burj Khalifa un zgârie-nori din Dubai a anunțat o că btc dubai lansarea unui token pentru utilizatorii și părțile interesate din cadrul ecosistemului său. Emaar Properties a generat anul trecut venituri de 7 miliarde de dolari și explorează, de asemenea, posibilitatea unei ICO în Europa.