Btc bitmex. Musk vrea să-l ducă pe DOGE în realitate moon înainte de BTC


btc bitmex începător crypto trading

În ultimele zile, Bitcoin brokerul BitMEX btc bitmex anunțat că va livra un material fizic Bitcoin javrărency la lunar suprafață.

Întrebat despre inițiativă, Elon Musk crede că un alt criptocurrency ar putea ajunge și la moon, dezvăluind că a început o nouă cursă spațială.

btc bitmex cum de a crea un schimb de cripto

In orice caz, Bitcoin va pleca în noiembrie spre moon printr-o altă companie în transportul său. Anunțul a fost făcut de BitMEX săptămâna trecută, susținând că va ocupa locul 1 Bitcoin în interiorul unui cur fizicrency, ducându-l la moon.

btc bitmex eth vs btc tranzacționarea

În viitor, oricine vizitează moon ar putea deveni proprietarul monedei. Ca răspuns, brokerul a spus că nu are nimic împotriva monedei meme de câine, dar că a crezut că este mai important să ia criptocurul principalrency mai întâi.

Cu toate acestea, inițiativa BitMEX btc bitmex fost în cele din urmă asociată cu una de către Elon Musk, care a anunțat în mai că va trimite un Dogecoin btc bitmex către moon.

btc bitmex cum depun btc în criptopie

Este de remarcat faptul că SpaceX nu a confirmat încă nicio dată pentru o misiune legată de Dogecoin. În cazul misiunii care va dura Bitcoin, data probabilă va fi stabilită în luna noiembrie viitoare.

btc bitmex world btc trading io

Într-adevăr, cazul va fi urmat de fanii ambelor curente digitalerencies, care își înrădăcinează acum favoritul pentru a ateriza pe moon in primul loc. Această monedă specială a fost încărcată cu 1 Bitcoin. O parte dedicată triumfurilor aerospațiale, cealaltă cripto.

btc bitmex 0 01 btc la gbp

Capturând acest moment istoric în timp, moneda arată current Bitcoin hashrate, anul și un citat din Satoshi Nakamoto.