Btc bhadhi


btc bhadhi

Top patru orașe subapreciate din Europa pe care merită să le vizitezi NETOPIA Btc bhadhi, unul dintre cei mai mari procesatori de plati electronice din Romania, anunta un nou parteneriat cu Grup West, unul dintre cei mai importanti dealeri auto si btc bhadhi de turism din vestul tarii, prin care clientii acestuia vor avea la dispozitie solutii moderne de plata.

In urma acestui parteneriat, clientii Grup West isi pot cumpara un autovehicul nou sau second-hand din gama BMW, Saab, Opel si Chevrolet, utilizand portofelele electronice de Bitcoin sau aplicatia mobilPay Wallet, btc bhadhi orice card Visa sau Mastercard. De asemenea, oradenii au de acum posibilitatea achitarii pachetelor de vacanta, a biletelor de avion si a altor servicii turistice, cu aplicatia mobilPay Wallet sau portofelele digitale de Bitcoin, in agentia de turism West Imperial Tours din Oradea, parte a grupului de firme Grup West.

btc bhadhi

In plus, aplicatia mobilPOS le va facilita si eficientiza experienta de cumparare, indiferent ca vorbim de portofelul digital mobilPay Wallet sau de portofelele electronice de Bitcoin. Cum functioneaza aplicatia mobilPOS?

btc bhadhi

Aplicatia mobilPOS este o solutie digitala de incasare a platilor pentru produse sau servicii la casele de marcat, adresata oricarei afaceri de retail.