Btc bgn


btc bgn

Cu privire btc bgn Tor Global Travel clienților, scopul este de a furniza produsele și serviciile Tor Global Travel și de a gestiona conturile Tor Global Travel și relația cu clienții săi. În ceea ce privește furnizorii de servicii Tor Global Travel, scopul btc bgn de a gestiona conturile Tor Global Travel și relația cu furnizorii săi de servicii. Temeiul juridic este reprezentat de existența btc bgn relații contractuale, de interesul nostru legitim în evaluarea și promovarea produselor și serviciilor noastre și de consimțământul dumneavoastră pentru o astfel de profilare.

Datele dvs.

btc bgn

Aveți dreptul de a accesa, rectifica, anula datele și de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră, precum și alte drepturi, așa cum se explică în politica de confidențialitate. Cu privire la H10 Hotels clienților, scopul este de a furniza produsele și serviciile H10 Hotels și de a gestiona conturile H10 Hotels și relația cu clienții săi.

btc bgn

În ceea ce privește furnizorii de servicii H10 Hotels, scopul este de a gestiona conturile H10 Hotels și relația cu furnizorii săi de servicii.