Bofa bitcoin, Lovitură pentru Bitcoin și alte monede similare: decizia radicală luată în această țară


bofa bitcoin cum să cumpărați și să țineți bitcoin

O porțiune din autostrada Sebeș-Turda are mari probleme Autoritatea este conștientă că unele companii oferă investiții în criptomonede sau active ce au la bază monede virtuale ce promit câștiguri mari. Însă, dacă consumatorii investesc în acest timp de produse, ei trebuie să fie pregătiți să piardă toți banii, arată reglementatorul.

Mesajul autorității vine pe fondul volatilități foarte ridicate de pe piața criptomonedelor.

bofa bitcoin iq option strategie bitcoin

Bitcoin și alte monede virtuale au scăzut luni, ceea ce a șters aproximativ de miliarde de dolari din valoarea totală a criptomonedelor. Spre exemplu, bitcoin, care a atins săptămâna trecută maximul istoric de aproape 42 de mii de dolari, este cotat acum la 34 de mii de dolari.

bofa bitcoin jaxx bitcoin

Însă aprecierea foarte rapidă a bitcoin i-a făcut pe unii analiști să avertizeze că ne aflăm în prezența unei bule speculative care s-ar putea sparge în curând. Cea mai cunoscută criptomonedă a crescut cu peste la sută în ultimele 12 luni.

bofa bitcoin taxa de depozit criptopia bitcoină

Autoritatea de reglementare este în mod clar îngrijorată de faptul că riscurile inerente criptomonedelor sunt agravate de înșelătorii și de firme nereglementate care vizează oamenii de rând cu materiale de marketing care evidențiază doar avantajele investiției în criptomonede, dar nu și riscurile, arată un analist financiar al AJ Bell. Recent, Autoritatea de Supraveghere Financiară din Marea Britanie a bofa bitcoin reguli mai stricte în domeniul criptomonedelor și a interzis vânzarea către micii investitori de instrumente derivate ce au la bază croptomonede.

bofa bitcoin bitcoin și cryptocurrency technologies princeton

Totodată, autoritatea, care a introdus bofa bitcoin un registru pentru companiile ce utilizează astfel de bofa bitcoin, a avertizat că firmele care operează fără a se înregistra comit o înfracțiune.