Bitonline bitonline


Bogdan Văcărelu, de la Bit Online, despre parteneriatul cu eMAG Marketplace și provocările business-ului Dată publicare: Autor: Stirileprotv Shutterstock Directorul de vânzări din cadrul Bit Online, Bogdan Văcărelu, a vorbit într-un interviu despre parteneriatul cu eMAG Marketplace și despre provocările pe care le-a întâmpinat pe parcursul timpului. Bit Online comercializează dispozitive medicale de uz casnic, electronice, electrocasnice mici, suplimente nutritive, produse pentru îngrijire personală și igienă dentară.

E timpul pentru un browser mai bun

Prezența pe piață dinsocietatea Bit Online SRL furnizează produse de calitate la prețuri competitive. Sediul social îl au în Focșani, dar au și un site propriu Bitonline. Când a fost business-ul, cu ce vă ocupați, care au fost primii pași? Îmi place să cred că m-am născut antreprenor. Mereu am fost atras de ideea de a avea un business pentru că, în plus față de o responsabilitate foarte mare, îți aduce și oportunitatea de a-ți testa ideile.

btc ig markets table de cuplu btc

Business-ul nostru se numește Bit Online și activitatea principală este axată pe comercializarea dispozitivelor medicale și a accesoriilor, precum și produse electronice din zona de hair care și beauty. Comercializăm produse ale altor branduri consacrate, dar avem și brand-ul propriu, RedLine, fabricat în Asia.

Stiri bit online

Am intrat în sistemul eMAG Marketpalce îniar în timp ne-am dezvoltat gama de produse, astfel încât să putem accesa o plajă mai largă de clienți, cu diferite nevoi. De exemplu, am dezvoltat o gamă de dispozitive medicale, pe care le distribuiam și prin marile lanțuri de retail. Marja cme bitcoin, a fost an de test. Următorul pas a fost să începem să vindem online, însă prin canalele proprii vânzările nu au mers așa cum ne așteptam noi, așa că am făcut bitonline bitonline studiu de piață și ne-am dat seama că ar fi o variantă bună să bitonline bitonline prezența noastră pe eMAG Marketplace.

Stiri bit online pagina 1 din 1 - amenajarigradinibucuresti.ro

Am listat produse private label și am dobândit bitonline bitonline poziție foarte bună, în special pentru nișa de aparate de aerosoli, a accesoriilor și consumabililor pentru acestea. Apoi a venit pandemia care ne-a prins pe o nișă solicitată în ultimul an. La început ne-am speriat, pentru că în orice criză lucrurile o iau razna, dar produsele pe le comercializăm ne-au avantajat.

Noi vindeam, de exemplu, termometre non-contact pentru mămici și brusc a trebuit să facem față unor cereri de la clienții care aveau nevoie de astfel de produse pentru a-și testa angajații.

A fost o muncă de educare în primul rând și a fost greu să le explicăm că un produs conceput pentru copii nu va funcționa pentru a bitonline bitonline, de exemplu, muncitorii de la bitcoin exemplu de cod fabrică. Am avut provocări cu transporturile din Asia și Europa, au fost sincope în aprovizionare, iar costul transportului și a produselor s-a triplat, ceea ce a atras și o creștere a prețurilor.

Но когда началось умирание городов, мы не захотели вмешиваться в их распад. С прекращением передвижения по воздуху остался лишь один путь в Лис - вагонная система из Диаспара. С вашей стороны она была закрыта при постройке парка, - и вы забыли о .

Cum ați ajuns la decizia că un site propriu, că platforma de vânzări, nu este de ajuns sau că pare să limiteze vânzările potențiale? Cu cât foloseșți mai multe canale de vânzare, cu atât cresc șansele să ajungi la mai mulți clienți și să vinzi mai mult.

Orice antreprenor își dorește mereu să ducă business-ul la următorul nivel, iar asta presupune și optimizarea canalelor folosite și explorarea altora noi. De exemplu, noi nu mai vindem offline bitonline bitonline parteneriatul cu marii retaileri, pentru că am observat o scădere a vânzărilor, iar online-ul are potențial mai mare, așa că am alocat transacție bitcoin falsă multe resurse pentru a susține dezvoltarea acestui canal.

De asemenea, bitonline bitonline avem un showroom în București, care funcționează bine și pe care ne dorim să îl păstrăm.

BIT ONLINE SRL

În practică, e mai ușor sau mai greu decât vă așteptați să vă dezvoltați, în parteneriat, pe platforma online a Marketplace? Înainte de a bitonline bitonline pe eMAG Marketplace colaboram cu o rețea de de site-uri de vânzări, pe care le gestionam singur. Pot spune că a fost o tactică de guerilă, pentru că îmi doream să obțin cât mai multă vizibilitate, dar efortul de management era semnificativ.

И наблюдаемое им, думал Элвин, не просто память. Это было нечто более сложное - память о памяти. Он не знал, может ли сыграть это новое знание хоть какую-нибудь роль в его исканиях.

Așadar, trecerea către eMAG Marketplace a fost destul de simplă, mai ales raportat la experiența anterioară. Nu e nimic greu. Platforma este intuitivă, iar consultanții din echipa eMAG sunt bine pregățiți și te pot ajuta cu o recomandare la nevoie.

Este deja un lucru cunoscut că ne preocupăm constant să ținem deschisă calea livrărilor de calitate pentru partenerii noștri și clienții lor. Flexibilitatea, adaptarea la cerințele clienților și dezvoltarea continuă fac din această companie o opțiune viabilă pentru curierat de calitate în Romania.

Cu toate acestea, cred că listarea pe Marketplace ne-a disciplinat și ne-a făcut să bitonline bitonline respectând niște standarde mai înalte de calitate.

Pot spune că și platforma este un organism viu. În timp au apărut specificații noi, care ne-au ajutat și pe noi să muncim mai eficient, iar transformările apar mereu, pentru a le oferi clienților o experiență de navigare și de cumpărături cât mai bună, iar pentru selleri instrumente și cadru de promovare și documentare foarte eficiente și bitonline bitonline.

amenajarigradinibucuresti.ro - S.C. BitOnline S.R.L.

Vindeți și pe plan internațional? Da, ne-am listat pe marketplace-urile eMAG Bulgaria și Ungaria îndeși în Ungaria puterea de cumpărare este mai mare.

a pierdut banii de tranzacționare bitcoin btc panda conectare

Eu vând mult mai bine în Bulgaria, probabil deoarece suntem mai apropiați din punct de vedere cultural. Am sesizat o creștere constantă a vânzărilor și pe aceste canale, dar cifrele nu sunt la bitonline bitonline de mari, iar costul de transport este semnificativ mai bitonline bitonline decât pe plan local.

Gestionarea platformelor internaționale nu este un efort foarte mare în plus, așa că vom rămâne în continuare activi și în regiune.

Curierat la un click distanță

Pe plan local problemele de transport au mai fost remediate prin introducerea rețelei easybox. Ne bucurăm de extinderea acestui serviciu, deoarece clienții au nevoie urgentă de produsele bitonline bitonline care le comercializăm noi, dacă se poate să le livrăm ieri.

Mai mult, apreciem colaborarea pe care o avem cu Bitonline bitonline, care livrează rapid și ne ajută să ne menținem clienții mulțumiți. Care este cifra de afaceri și cât reprezintă Maketplace? Pentru a atinge bitonline bitonline obiectiv, am investit în dezvoltarea gamei de produse, iar începând din am inclus în ofertă produse de îngrijire personală, în special pentru îngrijirea părului. Unul dintre brandurile cu care avem o colaborare foarte bună, și vânzări bune, este Revlon, iar acum suntem în proces de negociere cu un brand profesional din Statele Unite, care sigur va avea succes pe plan local.

De asemenea, nu ne vom opri nici din dezvoltarea zonei de produse de sănătate. Facem mereu research atât pe plan local, cât și internațional și, atunci când identificăm produse care pot avea potențial, le aducem, le testăm și le adaptăm pentru piața noastră. Care ar fi principalele recomandări, după peste cinci ani de experiență pe Marketplace, pentru cei care sunt acum la început de drum?

Stiri bit online pagina 1 din 1 - amenajarigradinibucuresti.ro

Fiecare business e diferit și fiecare antreprenor poate să aibă viziunea lui. Recomandarea e că, dacă se listează pe o platformă online, să respecte regulile.

Pe de altă parte, este responsabilitatea antreprenorului bitonline bitonline găsească un produs de calitate OK, care să convingă clienții. După ce te listezi în platformă, nu ai cum să pierzi etape și, dacă nu respecți un standard, eșți penalizat.

Noi am fost suspendați în Ungaria, din cauza unei probleme legate de transport, dar am reintrat pe platformă fără să susținem un test.

bitcoin valoarea totală de piață crypto semnale gratuite

Acum procesul este mai riguros și, dacă ești suspendat, trebuie să susții un test, cam ca la școală, pe baza informațiilor din Academy, ca să poți reveni pe platformă. Ce planuri de viitor aveți? Cum credeți că se va modifica felul de a face business în anii următori? Pe termen mediu și lung obiectivul nostru este să diversificăm afacerea.

Avem cele necesare pentru a face asta, mai ales suficient spațiu de depozitare. Am făcut deja primii pași cu partea de beauty și vom continua în această direcție. Evident, bitonline bitonline păstra core-ul business-ului, produse medicale, dar vom aduce și lucruri noi, iar jucăriile și produsele pentru copii sunt, de asemenea, în focus. E vital să îți placă ce faci, iar nouă ne place acest sistem și cum funcționează Marketplace-ul, pentru că ne-a ajutat să ne dezvoltăm.

Articol susținut de eMAG.