Bitmex bitcoin


Exchange-ul permite traderilor să deruleze margin trading cu leverage de la 1, percepe comisioane mari și forțează lichidarea depozitelor într-un fond propriu.

bitmex bitcoin bitcoin bitcoin montreal

Roubini a declarat că lichidările estimate reprezintă jumătate din veniturile BitMEX. Anterior, economistul a subliniat că platforma pariază frecvent împotriva propriilor utilizatori și facilitază manipularea prețurilor de pe piața cripto. Platforma BitMEX, în spatele corecției de preț din acest weekend?

bitmex bitcoin bitcoin preev

În decurs de câteva zile, BTC a pierdut aproape de dolari din valoarea sa. Duminică, 15 iulie, a avut loc o vânzare masivă care a declanșat o corecție majoră.

bitmex bitcoin btc green coinmarketcap

Lichidările ulterioare de pe BitMEX au ajuns la valoarea de peste milioane de dolari de la traderii cu poziții lungi. Potrivit analistului Chico Cryptoo balenă sau un grup de comercianți au acționat împreună pentru a prăbuși piața prin introducerea unei vânzări masive de Toate trei au o lichiditate mai mică decât BitMEX.

bitmex bitcoin bitcoin eau tranzacționarea

Contractele au fost lichidate imediat și scăderea s-a propagat și la Bitcoin, rezultând în scăderea de preț de duminică. Un eveniment similar a avut loc în luna mai a acestui an, cu un Bitcoin flash crash pe Bitstamp.

Și în acest caz, platforma BitMEX a obținut beneficii semnificative din lichidări.

bitmex bitcoin dogecoin la bitcoin

Alți analiști sunt însă de părere că volatilitatea prețurilor este normală, având în vedere existența balenelor pe piață. În fond, oricine deține depozite importante de criptomonede dorește să obțină profituri maxime și bitmex bitcoin în acest bitmex bitcoin.

bitmex bitcoin bitcoin valoarea estimată