Bitcoinul american, Un american a uitat parola şi nu poate accesa contul cu bitcoini, în valoare de 240 mil. dolari


Un american a uitat parola şi nu poate accesa contul trader btc twitter bitcoini, bitcoinul american valoare de mil.

bitcoinul american

Un american a uitat parola şi nu poate accesa contul cu bitcoini, în valoare de de milioane de dolari. Un american a cumpărat 7. Însă nu poate intra în cont pentru a retrage banii.

bitcoinul american

Moneda virtuală există încă din Lucru care a dus la o situaţie cu adevărat incredibilă. Unul dintre cazuri este cel al programatorului Stefan Thomas, care şi-a spus povestea pentru New York Times. El a cumpărat 7 mii de monede Bitcoin în când acesta valorau sub de dolari.

bitcoinul american

Acum ar avea de milioane de dolari. Parola era scrisă pe o hârtie care s-a pierdut cu ani în urmă. A avut zece încercări să ghicească parola. Primele opt tentative au fost fără succes.

bitcoinul american

Dacă greşeşte de încă două ori, pierde banii pentru totdeauna. Cazul său nu este singular.

În urmă cu câţiva ani un galez a aruncat la gunoi un hard drive care îi oferea acces la 7. În momentul în care bitcoinul american pus în tomberon acasă, am stat puţin pe gânduri. De ce să începi acum?

bitcoinul american

Era un fel de demon în mintea mea. Urmărește Business Magazin.

Un american care și-a pierdut parola nu poate accesa portofelul cu bitcoini în valoare de peste de milioane de dolari Foto: GettyImages Din articol Bitcoini valorând miliarde, blocați în computere Stefan Thomas, un programator din San Francisco, trăiește zilele acestea cea mai tensionată perioadă din viața bitcoinul american el nu mai ține minte parola cu care își poate accesa portofelul electronic în care are 7. Valoarea acestora, chiar și după ce criptomoneda a mai scăzut, tot depășește cu mult de milioane de dolari. Valoarea criptomonedei nu mai este de peste Programatorul a pierdut acum câțiva ani bilețelul pe care notase parola de acces a drive-ului IronKey.