Bitcoin unocoin. Unocoin - primul schimb al Bitcoin din India lansat


Prima țară în care cei care au criptomonede vor fi amendați.

efectul tranzacționării futures pe bitcoin cum să puneți bani în portofelul dvs bitcoin

Bitcoin unocoin, 8 milioane de investitori dețin 1,4 mld dolari în monede virtuale Proiectul de lege, care promovează una dintre cele mai stricte politici din lume împotriva criptomonedelor, va face ca deținerea, emiterea, exploatarea, bitcoin unocoin și transferul de criptomonede să fie înscrisă în sfera faptelor penale.

Persoanele care bitcoin unocoin sau dețin astfel de active vor fi amendate, bitcoin unocoin declarat un înalt oficial guvernamental pentru Reuters.

se tranzacționează pe bitcoin safe big bitcoin câștigător

În schimb, proiectul de lege oferă deținătorilor de criptomonede timp de până la șase luni pentru lichidare, după care se vor percepe penalități, a declarat oficialul. Potrivit acestuia, liderii decizionali sunt încrezători că legea va fi adoptată, deoarece guvernul deține o majoritate impresionabilă în Parlament.

construiți- vă propriul schimb de bitcoin trading strategii bot crypto

Ministerul Finanțelor nu a comentat informația. Dacă interdicția va intra în vigoare, India va deveni prima economie majoră care face ca exploatarea criptomonedelor să fie ilegală.

toko btc vizionați videoclipuri pentru bitcoin

China, care a interzis exploatarea și comerțul, nu sancționează însă posesia de monede virtuale. În India, în ciuda amenințărilor guvernamentale de interdicție, volumul tranzacțiilor crește, iar opt milioane de investitori dețin acum de miliarde de rupii 1,4 miliarde de dolari în criptomonede, potrivit estimărilor din industrie.

binance depozit btc timp ziua de tranzacționare cu crypto

Nu sunt disponibile însă date oficiale. Această situație vine pe fondul recordului atins de Bitcoin, care sâmbătă a ajuns la Înregistrările utilizatorilor și fluxurile de bani la bursele locale de criptomonede sunt de 30 de ori mai mari față de acum un an, a declarat directorul executiv Bitcoin unocoin Dahake. Unocoin, una dintre cele mai vechi burse din India, a adăugat

huobi depozit btc dragons den btc comercianți