Bitcoin tatăl


nasdaq cryptocurrency

Gabriel Negreanu Bitcoin continuă căderea, criptomoneda a scăzut sub Acesta a fost cel mai scăzut nivel de la 9 februarie, ultima dată când a scăzut sub Decizia Tesla din 12 mai de a suspenda achiziţiile de vehicule folosind bitcoin a cauzat ştergerea a peste de miliarde de dolari de pe piaţa criptomonedelor.

Marţi criptomoneda a mai primit o lovitură: trei organisme chineze din industria bancară bitcoin tatăl de plăţi au emis o declaraţie prin care avertizau instituţiile financiare să nu desfăşoare activităţi legate de moneda virtuală.

bitcoin adoptatori devreme

Peste de miliarde de dolari au dispărut din piaţa criptomonedelor în mai puţin de 24 de ore Ştirile negative din ultima săptămână au diminuat semnificativ entuziasum pentru Bitcoin. Pe 12 mai, directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat că producătorul de vehicule electrice a suspendat achiziţiile de digital btc folosind bitcoin, invocând îngrijorări legate de mediu.

comerț românia bitcoin

Comentariile lui Musk au făcut ca peste de miliarde de dolari să dispară de pe întreaga piaţă a criptomonedelor în acea zi. Anunţul de suspendare a plăţii bitcoin a venit la doar trei luni după ce Tesla a dezvăluit că bitcoin tatăl cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi va începe să accepte bitcoin în schimbul produselor sale.