Bitcoin rbi


valoarea bitcoinului în piață plătiți bitcoin cu card de credit

La mijlocul anuluiun grup guvernamental indian a recomandat interzicerea tuturor criptomonedelor bitcoin rbi, cu închisoare de până la 10 ani şi amenzi bitcoin rbi pentru oricine tranzacţionează monede digitale. Cu toate acestea, grupul a cerut guvernului să ia în considerare lansarea unei monede digitale oficiale, susţinută de guvern, pentru a funcţiona ca bitcoin rbi bancnotă, prin intermediul Reserve Bank of India.

  • Exchange pm la btc
  • bitcoin news by rbi【amenajarigradinibucuresti.ro Free BTC 】 |

În aprilieRBI a ordonat instituţiilor financiare să întrerupă toate legăturile cu persoanele fizice sau companiile care tranzacţionează în monedă virtuală.

Cu toate acestea, în martieCurtea Supremă a Indiei a permis băncilor să gestioneze tranzacţii cu criptomonede, anulând o interdicţie bitcoin rbi băncii centrale care ar fi dat o lovitură majoră industriei.

Guvernele din întreaga lume au căutat modalităţi de reglementare a criptomonedelor, dar nici o economie majoră nu a făcut pasul drastic de a pune o interdicţie generală asupra deţinerii acestora, chiar dacă au fost exprimate îngrijorări cu privire la utilizarea abuzivă a datelor consumatorilor şi la posibilul impact al acestora asupra sistemului financiar.

bitcoin site- uri de tranzacționare quora piața bitcoin în această săptămână