Bitcoin ontario, Autoritatea de reglementare din Ontario îl acuză pe KuCoin că a încălcat legea


bitcoin noiembrie

Partea ascunsă a Bitcoin: Ce locuri din lume preferă minerii de cripto Criptomoneda a urcat duminică până la După ce mult timp au fost evitate de firmele financiare tradiţionale, bitcoin şi alte monede virtuale par să intre tot mai mult în circuitul financiar principal, ca activ sau ca mijloc de plată curent.

BNY Mellon a anunţat săptămâna trecută că a înfiinţat o nouă divizie pentru a ajuta clienţii să deţină, transfere şi să emită active digitale, la câteva zile de bitcoin ontario anunţul făcut de Elon Bitcoin ontario că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi că în curând va accepta plăţi pentru automobilele sale în criptomonedă.

global comerț btc com

Primarul din Miami, Francis Suarez, a anunţat tot vineri că primăria vrea s folosească bictoin în operaţiunile sale, pentru a atrage companii de bitcoin ontario în oraş. În ianuarie, BlackRock, cek mai mare fond de administrare a activelor din lume, a adăugat bitcoin ca investiţii eligibile pentru două fonduri.

Planurile Mastercard de a oferi sprijin unor criptomonede au stimulat la rândul lor ambiţiile bitcoin de a intra în circuitul financiar principal, cu toate că multe bănci sunt încă reticente să se implice.

va crește prețul bitcoinului

Citeşte şi: Elon Musk l-a invitat pe Putin la conversaţii pe Clubhouse Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.