Bitcoin flashback. 0725798692 Fun Base Store


Vezi galeria foto » După câteva luni de așteptare și suspans, fanii jocului FIFA 21 au primit în sfârșit cea mai plăcută surpriză: Echipa Anului.

bitcoin flashback

În fiecare ediție a titului, producătorii jocului lansează o echipă bitcoin flashback din cei mai buni jucători ai anului, oferindu-le niște atribute fantastice. Totuși, aceste calități vin bitcoin flashback cu un preț pe măsura, cardurile fiind cotate la peste 2 milioane de monede, în funcție de platforma folosită, cât și de jucător.

bitcoin flashback

Pe poziția de atacant de bandă stânga, Franck Ribery deține, în acest moment, unul dintre cei mai rapide și tehnice carduri din eSeria A. Toate detaliile despre cardul de top Acesta este primul card special pe care atacantul îl primește în FIFA 21, producătorii jocului crescându-i considerabil calitățile de atac. Bitcoin flashback a integra jucătorul în echipa de Ultimate Team, gamerii au la dispoziție data de 5 Martie.

bitcoin flashback

Pentru a obține cardul, utilizatorii sunt nevoiți să utilizeze aproximativ A living legend playing at the peak of his powers. Șutul de 84, respectiv pasa de 88 sunt restul calităților ofensive, în timp ce dribling-ul de 92 îi oferă jucătorului o agilitate de 89 și un control al balonului de Pe partea de forță și tehnică, atacantul a primit din partea EA Sports o forța de 63, respectiv 5 stele pentru Skill Moves și Weak Foot.

bitcoin flashback