Bitcoin brisbane


Intră pe Telegram Un lockdown ce vizează peste două milioane de persoane a fost decretat luni în Brisbane, pe o durată de trei zile, după depistarea unor cazuri de contaminare cu noul tip de coronavirus în acest al treilea oraş bitcoin brisbane mărime din Australia, informează AFP.

Acesta este al doilea lockdown pe termen scurt decretat în Brisbane şi împrejurimile lui în acest an, după contaminarea a cel puţin şapte persoane, cea mai mare creştere a numărului de cazuri înregistrată în Australia în ultimele săptămâni.

bitcoin brisbane

Trebuie să facem aceasta acum pentru a evita o carantină mai lungă", a declarat premierul statului Queensland, Annastacia Palaszczuk. Şcolile, restaurantele şi barurile din Brisbane vor fi închise luni începând bitcoin brisbane la oreleînsă locuitorii vor fi cu toate acestea autorizaţi să iasă din locuinţe pentru a se deplasa la locul de muncă bitcoin brisbane sectoare ale economiei considerate esenţiale, pentru a cumpăra produse alimentare, a face exerciţii fizice sau a se îngriji.

De asemenea, portul măştii devine obligatoriu în tot statul Queensland.

bitcoin brisbane

Numărul de zboruri internaţionale ce sosesc în acest stat australian va fi de asemenea redus la jumătate pentru a diminua presiunea asupra spitalelor unde sunt internaţi pacienţi din Papua Noua Guinee.

Australia a gestionat până acum relativ bine epidemia de coronavirus, cu circa

bitcoin brisbane