Bitcoin blogspot


Primele probleme pentru El Salvador după ce a adoptat Bitcoin ca mijloc legal de plată.

cum să cumpărați bitcoin în hong kong

Avertismentul FMI Măsura ar putea pune în pericol împrumutul de la FMI, bitcoin blogspot ce acesta a avertizat despre riscurile utilizării Bitcoinului pentru tranzacţiile de zi cu zi, scrie France O echipă FMI se va întâlni cu preşedintele din El Salvador, Nayib Bukele, în timp ce organizaţia internaţională cântăreşte cu atenţie acordarea unui nou pachet de ajutor pentru ţară a cărei economie a fost lovită puternic de coronavirus.

FMI a aprobat în aprilie un ajutor de de milioane de dolari pentru El Salvador, pe măsură ce criza coronavirusului a cuprins globul.

piața totală de criptocurie

FMI este acum în curs de negocieri pentru un împrumut suplimentar, dar bitcoin blogspot luată de El Salvador cu privirea la Bitcoin ar putea întârzia, modifica clauzele sau chiar anula împrumutul.

Parlamentarii din El Salvador au aprobat marţi un proiect de lege care va permite ca renumita bitcoin blogspot digitală să fie utilizată pentru mai multe aspecte ale vieţii de zi cu zi, de la achiziţii de proprietăţi până la contribuţii fiscale.

Acest lucru a făcut din El Salvador prima ţara care a aprobat Bitcoinul ca mijloc legal bitcoin blogspot plată pentru viaţa de zi cu zi.

cele mai bune platforme bitcoin din africa de sud