Bitcoin blacklist


bitcoin blacklist

Detalii Modificări privind programul de lucru cu publicul la nivelul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc Având în vedere recomandările Centrului Operativ pentru Situații de Urgență cu activitate temporară, vă aducem la cunoștință faptul că, la nivelul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, s-a decis aplicarea unui set de măsuri de modificare a modalității de lucru cu publicul, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul tip de coronavirus.

Astfel, începând cu data de bitcoin blacklist martiedocumentele privind activitățile specifice domeniului de activitate al ONJN, vor fi transmise instituției noastre exclusiv prin intermediul: — Bitcoin blacklist Române, — serviciilor de curierat rapid, — poștei bitcoin blacklist, la adresa de e-mail: registratura onjn. În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită și comunicată ulterior.

bitcoin blacklist

Totodată, începând cu data de 16 martieactivitatea de registratură publicul la nivelul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților ONJN cu persoanele din afara instituției.

Cetățenii care vor să solicite informații sau să bitcoin blacklist alte activități de relații cu publicul pot accesa linia telefonică De asemenea, informațiile pot fi solicitate și primite și prin poșta electronică, inclusiv la adresa de e-mail relatii.

bitcoin blacklist

Aceste măsuri vor fi aplicate și la nivelul structurilor teritoriale. Vă mulțumim pentru înțelegere! Informare operatori În atenția operatorilor economici licențiați, care au desfășurat activitate în domeniul jocurilor de noroc în perioadace nu au bitcoin blacklist fi contactați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, la sediul social declarat, în vederea transmiterii notificărilor privind plata contribuțiilor anuale stabilite de art.

bitcoin blacklist